هنگامی که صحبت از ایمن سازی کسب و کار شما می شود، انواع مختلفی از سیستم های حفاظتی و نظارتی وجود دارد که می توانید از بین آنها انتخاب کنید. نظارت و حفاظت نقش بزرگی در جامعه امروز ایفا می کند که انتخاب سیستم حفاظتی و نظارتی را دشوار میکند. با دوربین ها و سیستم های دزدگیر اطراف ما، زندگی روزمره ما هر روز سطوح بالاتری از امنیت را تجربه می کند. با این حال آنچه بسیاری از مردم نمی‌دانند این است که انواع مختلفی از دوربین‌ها و سیستم های ضد سرقت وجود دارد که مناسب موقعیت‌ها یا مکان‌های مختلف هستند و انتخاب دوربین مناسب برای کاربرد مناسب واقعاً حیاتی است.

انواع دوربین مدار بسته

دوربین های پایه کوتاه، پایه بلند، دوربین 360 درجه

انواع دوربین مدار بسته

انواع دوربین مداربسته شامل طیف وسیعی از محصولات میشوند اما به صورت معمول دو نوع دوربین مدار بسته در بازار موجود میباشد : دوربین مدار بسته دام (Dohme) و دوربین مداربسته بولت (Bullet). بسته نوع نیاز مصرف کنندگان دوربین های مدار  بسته دام (Dohm) و دوربین مدار بسته (Bullet) در مکان ها و زوایای مختلف کاربرد دارد. 

دوربین آنالوگ (Analog CCTV Camera)

دوربین مدار بسته کلاسیک، دوربین مدار بسته غیر دیجیتال، انواع دوربین مدار بسته آنالوگ

دوربین آنالوگ (Analog CCTV Camera) چیست؟

دوربین آنالوگ (Analog CCTV Camera) در سیستم های نظارتی قدیمی استفاده می شوند. آن‌ها جریان‌های ویدئویی غیردیجیتال را ضبط می‌کنند و آنها را معمولاً از طریق کابل‌های هم محور، به ضبط‌کننده‌های ویدیوی دیجیتال (DVR) یا سیستم‌های مدیریت ویدیو (VMS) برای نظارت، ذخیره‌سازی و تجزیه و تحلیل منتقل می‌کنند. سیستم‌های نظارت آنالوگ معمولاً داده‌های ویدیویی را در دستگاه‌های DVR ذخیره می‌کنند، در حالی که سیستم‌های دوربین امنیتی IP (پروتکل اینترنت) مدرن معمولاً داده‌های ویدیویی را در ضبط‌کننده‌های ویدیوی شبکه (NVR) ذخیره می‌کنند. یک دوربین امنیتی آنالوگ معمولاً با استفاده از کابل کواکسیال RG59 یا RG6 نصب می شود. کابل‌های RG6 می‌توانند داده‌ها را در فواصل دورتر و بدون افت سیگنال ویدیویی انتقال دهند، اما ضخیم‌تر و سفت‌تر از RG59 هستند.

دوربین آی‌پی ( IP )

انواع دوربین مدار بسته آی پی، دوربین های شبکه، انواع دوربین های تحت شبکه

دوربین آی‌پی ( IP ) چیست؟

دوربین‌های پروتکل اینترنت که دوربین‌های IP یا دوربین‌های شبکه نیز نامیده می‌شوند، نظارت تصویری دیجیتال را با ارسال و دریافت فیلم از طریق اینترنت یا شبکه محلی (LAN) ارائه می‌کنند. همانطور که از نام آنها پیداست، دوربین های IP از طریق WiFi یا کابل Power over Ethernet (PoE) به یک شبکه متصل می شوند. آنها اغلب به همراه ضبط‌کننده‌های ویدئوی شبکه (NVR) و گاهی اوقات ضبط‌کننده‌های ویدئوی دیجیتال (DVR) استفاده می‌شوند، که آنها را به یک راه‌حل معمول برای نظارت تصویری سازمانی تبدیل می‌کند.

دوربین مدار بسته بالت (Bullet)

انواع دوربین مدار بسته بالت، دوربین بالت چرخشی، دوربین مدار بسته بالت مخفی

دوربین مدار بسته بالت (Bullet) چیست؟

دوربین مدار بسته بالت (Bullet) دوربین هایی بلند و استوانه ای شکل هستند و برای استفاده در فضای باز ایده آل هستند. نقاط قوت آنها به طور خاص در برنامه هایی است که نیاز به مشاهده از راه دور دارند. دوربین‌ها که در داخل محفظه‌های محافظ نصب می‌شوند، در برابر گرد و غبار، خاک و سایر عناصر طبیعی محافظت می‌شوند. دوربین‌ها را می‌توان به راحتی با یک براکت نصب کرد و بسته به نیازهای کاربرد مورد نظر آن، با لنزهای ثابت یا وریفوکال نصب شد.

دوربین مدار بسته اسپید دام (Speed Dohm)

دوربین مخفی اسپید دام، انواع دوربین اسپید دام

دوربین مدار بسته اسپید دام (Speed Dohm) چیست؟

دوربین مدار بسته اسپید دام (Speed Dohm) یکی از رایج‌ترین دوربین‌ها برای نظارت و امنیت داخلی و خارجی است. شکل دوربین تشخیص اینکه دوربین به کدام سمت رو به رو است را برای تماشاگران دشوار می کند، که یک قطعه طراحی قوی است و با ایجاد فضای عدم اطمینان مجرمان را از سرقت باز می دارد.

از دیگر مزایای دوربین های مدار بسته اسپید دام داخلی و خارجی می توان به موارد زیر اشاره کرد:

• سهولت نصب
• ویژگی های مقاوم در برابر خرابکاری
• دید در شب IR

دوربین مدار بسته گردان (Rotating CCTV camera)

دوربین مدار بسته چرخشی، دوربین گردان پایه بلند، دوربین گردان پایه کوتاه

دوربین مدار بسته گردان (Rotating CCTV camera) چیست؟

شکل ظاهری دوربین مدار بسته گردان (Rotating CCTV camera) شبیه به دوربین های مدار بسته دام میباشد. این دوربین ها قابلیت گردش و چرخش در جهات مختلف و زوم کردن در زاویه ی مورد نظر  را  دارد. این نوع دوربین ها به نام های PTZ و Fast Dome نیز شناخته می شوند.

تجهیزات شبکه و میکروتیک

روتر، سوئیچ ها، هاب، انواع فایروال

تجهیزات شبکه و میکروتیک

بسیاری از انواع تجهیزات برای شبکه ها استفاده می شود، از جمله دستگاه هایی که شبکه ها را به هم متصل می کنند، ترافیک را مدیریت می کنند و شبکه های ایمن را شامل می شوند مانند :

روترها

شبکه ها یا زیرشبکه ها را به هم متصل کنید و ترافیک بین آنها را با ارسال بسته های داده به آدرس های IP مورد نظرشان مدیریت کنید. روترها همچنین به چندین دستگاه اجازه می دهند از یک اتصال اینترنتی استفاده کنند.

سوئیچ ها

دستگاه های چند پورت که با اتصال شبکه های محلی و حفظ اطلاعات مسیریابی در مورد گره ها در شبکه، کارایی شبکه را بهبود می بخشد. سوئیچ ها آدرس های سخت افزاری بسته های دریافتی را می خوانند و آنها را به مقصد صحیح ارسال می کنند.

هاب ها

دستگاه‌های لایه فیزیکی که چندین سیم را از شاخه‌های مختلف به هم وصل می‌کنند و چندین کامپیوتر و دستگاه را به هم متصل می‌کنند. هاب ها به عنوان تکرار کننده یا متمرکز کننده نیز شناخته می شوند و به عنوان مرکز یک شبکه محلی (LAN) عمل می کنند.

فایروال ها

نظارت و کنترل ترافیک، و می تواند دسترسی به بخش های خاصی از شبکه را محدود کند یا ترافیک مشکوک را علامت گذاری کند. فایروال ها جزء ضروری امنیت شبکه هستند
در برنامه نویسی شبکه کامپیوتری، لایه کاربردی یک لایه انتزاعی است که برای پروتکل های ارتباطی و روش های طراحی شده برای ارتباطات فرآیند به پردازش در سراسر یک شبکه کامپیوتری پروتکل اینترنت (IP) اختصاص یافته است. پروتکل های لایه کاربردی از پروتکل های لایه انتقال زیرین برای ایجاد اتصالات میزبان به میزبان برای خدمات شبکه استفاده می کنند.

انواع دی‌وی‌آر ( DVR )

دستگاه ضبط کننده دی وی آر، مدل های دستگاه دی وی آر

دستگاه دی وی آر (DVR) وسیله ای ست که ویدئو را در دستگاه های ذخیره سازی محلی ضبط می کند که معمولاً هارد دیسک است. DVR می تواند منابع ویدئویی آنالوگ را در محل ضبط کند یا از یک منبع دیجیتال فیلم بگیرد. دستگاه‌های DVR را می‌توان از طریق کابل‌های کواکسیال به دوربین‌های آنالوگ متصل کرد و امکان دسترسی از راه دور به آن‌ها را فراهم کرد. دستگاه‌های DVR عملکردهای پیشرفته‌تری مانند امکان جستجوی ضبط‌ها برای رویدادها یا مرتب‌سازی بر اساس زمان و تاریخ ارائه می‌کنند. دستگاه‌های DVR را می‌توان طوری پیکربندی کرد که پس از پر شدن فضای ذخیره‌سازی، به‌طور خودکار فیلم‌های قدیمی‌تر را جایگزین کنند.

ویژگی های سخت افزار DVR
  1. قابل نصب در رک سرور
  2. می تواند شامل ورودی های منبع متعدد (کواکسیال/اپتیکال) باشد
  3. خروجی مانیتور خارجی
  4. اتصال I/O برای دوربین شیب دار زوم (PTZ).
  5. اطلاع رسانی رویداد از دستگاه های امنیتی
  6. اطلاع رسانی برای مشکلات اتصال

انواع ان‌وی‌آر ( NVR )

دستگاه ضبط کننده ان وی آر، دستگاه ضبط دوربین مدار بسته

ضبط‌کننده ویدیوی شبکه (NVR) یک سیستم کامپیوتری است که فیلم‌های ویدئویی را ضبط می‌کند و آن را روی یک هارد دیسک، یک دستگاه ذخیره‌سازی انبوه یا ذخیره‌سازی ابری ذخیره می‌کند. NVR ها با دوربین های پروتکل اینترنت دیجیتال (IP) جفت می شوند تا یک سیستم نظارت تصویری ایجاد کنند. یک سیستم دوربین NVR می‌تواند به اندازه یک دوربین کوچک باشد یا هزاران دوربین را در چندین مکان در سراسر جهان بپوشاند. دوربین های داخلی و خارجی را می توان در مکان های مختلفی در اطراف ساختمان ها و املاک قرار داد. آنها معمولاً 24/7 کار می کنند و می توانند برای هشدار در پاسخ به فعالیت های خاص در ساعات خاصی از روز سفارشی شوند.

انواع یو‌پی‌اس ( UPS )

منبع تغذیه اضطراری، انواع منبع تغذیه اضطراری، منبع تغذیه پشتیبان

یو پی اس یک منبع تغذیه اضطراری است که برق پشتیبان را فراهم می کنند و از تجهیزات در برابر آسیب در صورت قطع برق شبکه محافظت می کنند. منبع تغذیه اضطراری (UPS) نوعی دستگاه است که تقریباً به صورت آنی تجهیزات را در صورت قطع برق شبکه تغذیه می کند و از تجهیزات در برابر آسیب محافظت می کند. سیستم های یو پی اس از نظر طراحی و عملکرد به طور قابل توجهی متفاوت هستند و بر مدت زمانی که می توانند تجهیزات برق رسانی می کنند، توانایی آنها در بهبود کیفیت برق و هزینه آنها تأثیر می گذارد.

سرورهای داده، سیستم های کامپیوتری، تنظیمات صنعتی و آزمایشگاه ها معمولا از سیستم های UPS استفاده می کنند. از آنجایی که یک یو پی اس از تجهیزات محافظت می کند، برای هر موقعیتی که بارهای الکتریکی ممکن است به اتلاف برق یا سایر مسائل مربوط به کیفیت توان حساس باشند، مناسب است. به عنوان مثال، سیستم‌های UPS معمولاً برای رایانه‌ها و سرورها استفاده می‌شوند، زیرا از دست دادن برق در این بارها ممکن است منجر به از دست رفتن داده‌ها یا آسیب قطعات شود.

به همین ترتیب، بسیاری از انواع تجهیزات پزشکی و آزمایشگاهی به قطع برق یا برق بی کیفیت حساس هستند. برای بسیاری از تأسیسات بهداشتی در کشورهای در حال توسعه، برق شبکه غیرقابل اعتماد یا با کیفیت پایین است، که منجر به تلفات برق برنامه ریزی شده یا برنامه ریزی نشده برای بخش های زیادی از روز یا نوسانات ولتاژ شبکه می شود که ممکن است بر تجهیزات تأثیر منفی بگذارد. علاوه بر این، از دست دادن برق در بیمارستان ها و آزمایشگاه ها منجر به از کار افتادن می شود و کیفیت و در دسترس بودن خدمات حیاتی را تحت تاثیر قرار می دهد.

انواع هارد (Hard Drive)

هارد HDD، هارد SSD، هارد اکسترنال

هارد دیسک کامپیوتر (HDD) یک دستگاه ذخیره سازی اطلاعات غیر فرار است. غیر فرار به دستگاه های ذخیره سازی اطلاق می شود که در صورت خاموش شدن، داده های ذخیره شده را حفظ می کنند. همه رایانه ها به یک دستگاه ذخیره سازی نیاز دارند و HDD ها تنها نمونه ای از یک نوع دستگاه ذخیره سازی هستند.

هارد دیسک ها معمولا در داخل رایانه های رومیزی، دستگاه های تلفن همراه، لوازم الکترونیکی مصرفی و آرایه های ذخیره سازی سازمانی در مراکز داده نصب می شوند. آنها می توانند سیستم عامل ها، برنامه های نرم افزاری و سایر فایل ها را با استفاده از دیسک های مغناطیسی ذخیره کنند.

به طور خاص، درایوهای هارد دیسک خواندن و نوشتن هارد دیسکی را که ذخیره سازی داده ها را فراهم می کند، کنترل می کنند. هارد دیسک ها به عنوان وسیله ذخیره سازی اولیه یا ثانویه در رایانه استفاده می شود. آنها معمولاً در محفظه درایو یافت می شوند و از طریق یک پیوست فناوری پیشرفته (ATA)، سریال ATA، کابل موازی ATA یا رابط سیستم کامپیوتری کوچک (SCSI) و سایر فرمت ها به مادربرد متصل می شوند. هارد دیسک همچنین به یک منبع تغذیه متصل است و می تواند اطلاعات ذخیره شده را در حین خاموش بودن نگه دارد.

انواع مودم (Modem)

مودم TD-LTE، موم ADSL، مودم VDSL

مودم دستگاهی است که بین دو شبکه – شبکه محلی (LAN) و شبکه ارائه دهنده اینترنت شما قرار می گیرد. این به عنوان ایستگاه حمل و نقل و دریافت محلی شما عمل می کند.

پس دقیقا چه کاری انجام می دهد؟ اگر از قیاس ایستگاه ارسال و دریافت استفاده کنیم، مودم چمدانی را از یک کامیون تحویل دریافت می کند که از یک پل طولانی بین مودم و ارائه دهنده شما عبور می کند. سپس چمدان‌های شما را دوباره بسته‌بندی می‌کند و آن را در امتداد متروی فوق‌العاده‌ای که به ایستگاه مرکزی بزرگ شبکه خانگی شما – روتر متصل است، می‌فرستد.

اصطلاح “مودم” مخفف Modulator و Demodulator است، کاری که یک مودم انجام می دهد. در سطح فنی تر، مدولاسیون ویژگی های موج حامل فرکانس رادیویی آنالوگ (RF) را تغییر می دهد تا با سیگنال های دیجیتالی که مودم از طریق اترنت دریافت می کند مطابقت داشته باشد. دمدولاسیون به صورت معکوس کار می کند – موج حامل RF دریافتی از ارائه دهنده اینترنت شما را به سیگنال های دیجیتالی تبدیل می کند که شبکه خانگی شما می تواند از آن استفاده کند.

سیستم‌های حفاظتی و دزدگیر

سنسور شستی(Fingerprint sensor) و پدالی

انواع سنسور های امنیتی، دکمه آژیر

سنسور انگشت شست که به عنوان حسگر اثر انگشت نیز شناخته می شود، یک دستگاه الکترونیکی است که اثر انگشت افراد را برای تأیید هویت آنها شناسایی می کند. آنها در بسیاری از برنامه های مدرن مانند رایانه ها، تلفن های همراه، قفل های الکترونیکی درب، سیستم های کنترل دسترسی و گاوصندوق های امنیتی استفاده می شوند.

دو نوع حسگر اثر انگشت معمولی وجود دارد: نوری و خازنی. حسگرهای نوری از فناوری تصویربرداری نوری برای گرفتن تصویر دیجیتالی از انگشت شخص با تابش نور روشن بر روی آن و گرفتن عکس استفاده می کنند. سپس ریزتراشه حساس به نور حسگر، برجستگی ها و دره های اثر انگشت را تجزیه و تحلیل می کند و آنها را به 1 و 0 تبدیل می کند تا یک کد شخصی برای کاربر ایجاد کند.

نحوه کارکرد سنسور اثرانگشت

برای استفاده از حسگر اثر انگشت، انگشت خود را صاف روی حسگر قرار دهید و مطمئن شوید که هر بار آن را به همان شکل قرار دهید. فشار ملایمی وارد کنید، زیرا فشار بیش از حد می تواند برجستگی های پوست شما را مخدوش کند. از چند سال گذشته، استفاده از تشخیص اثر انگشت برای شناسایی وجود داشته است. به طور کلی از ویژگی‌های سیستم‌های تشخیص اثر انگشت می‌توان به سرعت بیشتر، هزینه کمتر و همچنین سازگاری بیشتر در مقایسه با سایر دستگاه‌های بیومتریک اشاره کرد.

سنسور بیم دتکتور(Beam Detector)

سنسور مادون قرمز، دستگاه تشخیص پرتور، انواع سنسور بیم

آشکارساز پرتو یا سنسور بیم دتکتور یک دستگاه تشخیص آتش است که از پرتوهای مادون قرمز برای تشخیص وجود دود استفاده می کند. سنسور بیم دتکتور با استفاده از یک آشکارساز در یک دیوار و یک بازتابنده در سمت مقابل، پرتو مادون قرمز را در یک منطقه باز به سمت بازتابنده شلیک می کند، که آن را مستقیماً به عقب می فرستد. اگر دود وجود داشته باشد که از فضا بلند می شود، پرتو را در سفر قطع می کند و سیگنالی را نشان می دهد که ممکن است یک وضعیت اضطراری رخ دهد.

سنسور لرزشی (Vibration sensor)

سنسور ارتعاشی، سنسور لرزه گیر

سنسورهای لرزش را می توان برای اندازه گیری ارتعاشاتی که بر روی افراد در وسایل نقلیه یا کشتی ها و وسایل نقلیه راه آهن تأثیر می گذارد استفاده کرد. به عنوان مثال، یک سنسور لرزش می تواند بر روی درب خودرو نصب شود تا در صورت باز شدن یا دستکاری درب، هشدارهای امنیتی را به برنامه ارسال کند.

کاربرد سنسور لرزشی در موتورها

سنسورهای لرزش را می توان برای ارزیابی تغییرات فشار در سیستم های قدرت موتور دیزل و بنزین و برای تشخیص موتورهای دیزل با سیگنال های زمان بندی با تزریق سوخت استفاده کرد. سنسورهای ارتعاش اغلب شتاب‌سنج‌های پیزوالکتریک هستند و در طرح‌های مختلف برای اهداف عمومی یا کاربردهای خاص موجود هستند. هنگام انتخاب سنسور لرزش، مهم است که عواملی مانند محدوده فرکانس مورد نیاز، حساسیت، وزن و محیط را در نظر بگیرید. یک سنسور لرزشی یا به طور مستقیم به یک وسیله متصل می شود یا آن را به صورت بی سیم پوشش میدهد. پس از قرار دادن، بسته به نوع سنسور، ارتعاشات وسیله را از طریق روش‌های مختلف تشخیص می‌دهد و با گذشت زمان، داده را از دستگاه دریافت خواهید کرد

سنسور حرکتی (motion sensor)

انواع سنسور حرکتی، موشن دتکتور

سنسور حرکتی (motion sensor) دستگاهی است که از فناوری تشخیص حرکت برای هشدار به شما در مورد فعالیت در یک منطقه خاص استفاده می کند. آنها می توانند در خانه ها و مشاغل برای شناسایی متجاوزان، افراد غیرمجاز یا حیوانات خانگی استفاده شوند و همچنین می توانند به جلوگیری از آسیب و جلوگیری از جرم کمک کنند. هنگامی که یک حسگر حرکتی “حرکت” را تشخیص می‌دهد، هشداری را به یک سیستم امنیتی ارسال می‌کند، که سپس می‌تواند زنگ هشدار را فعال کند، چراغ‌ها را روشن کند یا هشدارهایی را به تلفن همراه شما یا یک سرویس نظارت بر زنگ ارسال کند. همچنین می توان از سنسورهای حرکتی برای صرفه جویی در انرژی با روشن کردن چراغ ها در فضاهای خالی استفاده کرد.

عنواع مختلف سنسور حرکتی

انواع مختلفی از سنسورهای حرکتی وجود دارد که عبارتند از:

مادون قرمز غیرفعال(Passive infrared)

رایج ترین نوع سنسور حرکتی که با جستجوی تغییرات دمای اتاق، گرمای بدن را تشخیص می دهد.

مایکروویو(microwave)

پالس های مایکروویو را ارسال می کند و بازتاب اشیاء متحرک را اندازه می گیرد، اما می تواند گران باشد و در برابر تداخل الکتریکی آسیب پذیر باشد.

اولتراسونیک(UltraSonic)

از امواج صوتی استفاده می‌کند که برای اندازه‌گیری فاصله یک جسم به عقب باز می‌گردند و برای شنیدن انسان بسیار بالا هستند.

سنسور وزنی (Weight sensor)

انواع سنسور وزنی، سنسور سنجش وزن

سنسور وزنی به طور خاص یک مبدل وزن است. این وسیله یک نیروی مکانیکی ورودی مانند بار، وزن، کشش، فشرده سازی یا فشار را به متغیر فیزیکی دیگری تبدیل می کند، در این مورد، به سیگنال خروجی الکتریکی قابل اندازه گیری، تبدیل و استانداردسازی می شود. با افزایش نیروی اعمال شده به سنسور، سیگنال الکتریکی به طور متناسب تغییر می کند.

مبدل‌های وزن در بسیاری از صنایع از جمله خودروسازی، تولید با دقت بالا، هوافضا و دفاع، اتوماسیون صنعتی، پزشکی و داروسازی و رباتیک که در آن اندازه‌گیری قابل اعتماد و با دقت بالا اهمیت بالایی دارد، به یک عنصر ضروری تبدیل شد. اخیراً، با پیشرفت‌های ربات‌های مشارکتی (کوبات) و رباتیک جراحی، بسیاری از برنامه‌های جدید اندازه‌گیری وزن در حال ظهور هستند.

سنسور وزن چگونه کار می کند؟

در مرحله اول، ما نیاز به درک فیزیک و علم مواد اساسی در پشت اصل کار اندازه گیری وزن کرنش داریم، که گیج کرنش است (گاهی اوقات به عنوان Strain gage شناخته می شود). استرین گیج فویل فلزی سنسوری است که مقاومت الکتریکی آن با نیروی اعمالی تغییر می کند. به عبارت دیگر، نیرو، فشار، کشش، تراکم، گشتاور، وزن و غیره را به تغییر در مقاومت الکتریکی تبدیل می‌کند (یا تبدیل می‌کند) که سپس می‌توان آن را اندازه‌گیری کرد.

سنسور خطی(Line sensor)

انواع سنسور خطی، سنسور پرتابی

سنسور خطی که به عنوان سنسور موقعیت خطی نیز شناخته می شود، وسیله ای است که موقعیت یا جابجایی یک جسم را در یک خط مستقیم اندازه گیری می کند. سنسورهای خطی می توانند موقعیت اجسام در حال چرخش یا خطی مانند پیستون یا شفت را تشخیص دهند. آنها حرکت مکانیکی را به یک سیگنال الکتریکی تبدیل می کنند که می تواند برای نظارت و کنترل دقیق در بسیاری از صنایع از جمله خودروسازی، هوافضا، تولید و رباتیک استفاده شود.حسگرهای خطی می توانند فاصله خطی، سرعت و تغییرات موقعیت بین یک شی و یک نقطه مرجع را اندازه گیری کنند. آنها می توانند خروجی الکتریکی را با استفاده از پدیده های طبیعی مختلف تولید کنند، مانند:
میدان های مغناطیسی: سنسورهای اثر هال از اختلالات در میدان های مغناطیسی برای تعیین موقعیت استفاده می کنند.
انرژی خورشیدی
مقاومت الکتریکی
انقباض مغناطیسی: سیم های مغناطیسی در لوله های حسگر محصور شده اند و یک میدان مغناطیسی در طول سیم ایجاد می شود. موقعیت با اندازه‌گیری مدت زمانی که طول می‌کشد تا پالس میدان مغناطیسی در طول سیم حرکت کند و با یک آهنربای موقعیت تعامل داشته باشد، تعیین می‌شود.

شوک سنسور(Shock sensor)

انواع سنسور شوک، سنسور محافظ، سنسور جلوگیری از نوسان

سنسور شوک مشابه سوئیچ سنسور لرزش است. هنگامی که دستگاه در حال لرزش یا شوک است، سنسور شوک سیگنال هایی را برای فعال کردن عملکرد ارائه می دهد، به عنوان مثال. صدای آلارم یا ارسال اخطار به سرور. همچنین می‌توان از آن برای روشن/خاموش کردن دستگاه‌ها به عنوان عملکرد بیدار خودکار نیز استفاده کرد.
سنسور سوئیچ نیروی گریز از مرکز هنگامی که دستگاه به مقدار G معینی می رسد و توپ کوچک داخلی فنر را فشار می دهد، سیگنال های روشن را ارائه می دهد

مگنت(Magnet)

سنسور مگنتی ، انواع سنسور مگنتی، سنسور مغناطیسی

سنسور مگنتی معمولاً به سنسوری اطلاق می شود که تغییرات میدان مغناطیسی را به سیگنال های الکتریکی تبدیل می کند. میدان های مغناطیسی، همانطور که میدان مغناطیسی زمین (مغناطیس زمین) یا آهنرباها به عنوان نمونه ای از پدیده های آشنا و در عین حال نامرئی هستند. حسگرهای مغناطیسی که میدان‌های مغناطیسی نامرئی را به سیگنال‌های الکتریکی و به اثرات مرئی تبدیل می‌کنند مدت‌ها موضوع تحقیق بوده است.دهه‌ها پیش با استفاده از حسگرهایی از اثر القای الکترومغناطیسی شروع شد و این تلاش‌ها به کاربردهای اثر گالوانومغناطیسی، اثر مقاومت مغناطیسی، اثر جوزفسون و سایر پدیده‌های فیزیکی گسترش یافت.

سوالات متداول

انواع دوربین مداربسته کدامند؟
دوربین آنالوگ چیست؟
دوربین آی پی چیست؟
دوربین مداربسته بالت چیست؟
دوربین مداربسته اسپید دارم چیست؟
دوریبن مداربسته گردان چیست؟
انواع تجهیزات شبکه و میکروتیک کدامند؟
انواع دی وی آر (DVR) کدامند؟
انواع ان وی آر (NVR)
انواع یو پی اس (UPS)
انواع هارد
انواع مودم
سنسور شستی و پدالی چیست؟
سنسور بیم دتکتور چیست؟
سنسور لرزشی چیست؟
سنسور وزنی چیست؟
سنسور حرکتی چیست؟
سنسور خطی چیست؟
شوک سنسور چیست؟
انواع مگنت